diumenge, 2 de març del 2014

SUPORT A LA PDE, SUPORT A L' EBRE.

Tornem a la mateixa història de sempre. L' objectiu del Govern espanyol sempre és el mateix: deixar contents a una part de ciutadans que ells creuen que és la que els pot donar més rendibilitat i els agrairà (potser en vots o en suport) les seves decisions mancades de cap criteri.
Tornem als transvassaments. Feia dies que no s´hi referien, potser massa entretinguts en actuacions contra la llengua catalana o contra les banderes als ajuntaments (ja se sap: "esto que interessa a todos los españoles").

Esperem que el Govern català estigui a l' alçada i no deixi d' estar al costat dels habitants de les comarques de l' Ebre i dels ecologistes. S' han fet algunes errades històriques. Esperem que estiguin al lloc que pertoca.

Per la nostra part, suport a la PDE i us pengem la notícia d' alguns mitjans digitals (esperem que es mantingui el criteri).




El Govern prendrà mesures contra el transvasament

El conseller de la Presidència de la Generalitat i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha anunciat que l'executiu català anunciarà aquest dimarts les mesures i l'actuació política i institucional davant del Pla hidrològic per al delta de l'Ebre aprovat aquest passat divendres pel consell de Ministres.


Homs ha expressat el rebuig del Govern al pla pel que pot suposar per al delta de l'Ebre, i per "la manera com es gestionen, es presenten i es fan les coses" per part del Govern espanyol.

"Tenim molts dubtes" sobre que el pla suposi una millor per als regants, ha apuntat, i ha assegurat que el Govern prendrà les decisions des d'una posició al costat dels habitants de l'Ebre i tots els regants de Catalunya.

Segons un comunicat, així ho ha afirmat aquest dissabte a Vic minuts abans d'inaugurar la nova seu de l'Assemblea de la Creu Roja a la comarca d'Osona.