dissabte, 29 de març del 2014

MODEL TURÍSTIC CATALÀ TOCAT PER CiU-PSC.

Hi ha una noticia d' aquests dies que creiem prou important per posar-la al bloc, perquè pot canviar el model turístic català. No és poca cosa ja que el turisme és dels pocs sectors que s' han cuidat especialment com a "rendible" i de "futur".
BCN World té poques coses positives (en la nostra opinió), però entenem la pressió perquè es faci des de les poblacions del Camp de Tarragona. Ara, el que no és "presentable" és la rebaixa del 51% al 10 % als impostos al joc.
I més impresentable encara és el paper del PSC-PSOE, que espera la seva ocasió per tornar a presentar-se com un partit de govern i pactar alguna cosa amb CiU, després de deixar el partit en caiguda lliure només per acontentar la vella guàrdia del PSC i del PSOE. I no parlem del trist paper intern ni del trist paper en el referèndum del 9 de novembre.
A més a més de CiU i PSC, també volem afegir la crítica als de C's que haurien fet exactament el mateix.

Veiem prou clara la intervenció d' Herrera (d' Iniciativa) en aquest sentit (en altres potser hi estarem menys d' acord)  i per això la posem a continuació:

ICV acusa CiU i PSC de «tocar de mort» el model turístic català

Herrera retreu als socialistes que "no estiguin a l'alçada per defensar el dret a decidir" però sí avalin les "pitjors polítiques" de CiU (Nació Digital).


Joan Herrera, al Parlament. Foto: Aleix Moldes

El coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera, ha estat especialment crític amb CiU i PSC davant un possible i pròxim anunci d'acord per desencallar el complex turístic BCN World. En una atenció als mitjans, el co-líder d'Iniciativa acusa els dos partits de "tocar de mort" el model turístic català, així com la 'marca Catalunya', la 'marca Barcelona' i també el Camp de Tarragona.

Herrera ha carregat especialment els socialistes catalans, a qui retreu no haver estat a l'alçada per "defensar el dret a decidir" però sí avalin les "pitjors polítiques" del Govern encapçalat per Artur Mas, amb modificacions en els plans urbanístics i en la rebaixa d'impostos relacionat amb el joc. Per Herrera, aquest model turístic "pot suposar inversió per avui però que acabarà afectant la marca turística catalana".