divendres, 29 de novembre del 2013

MENTIDES NUCLEARS.

A vegades pensem com són capaços de dir bajanades d' aquest estil sobre qüestions tan serioses per la seguretat de la població.
Ja suposem que això és el que han de dir a "la premsa" a les rodes de premsa, perque (segons ells) "la població estigui tranquila".
I també suposem que començaran, aprofitant l' avinantesa, una nova campanya a favor dels "aspectes positius" que té l' energia nuclear.
No cal ser gaire llest per veure que aquí comença una altra campanya de les grans companyies elèctriques que ens van escanyant, des de fa una pila d' anys.

Us adjuntem la noticia tal com l' hem llegit (no cal dir res més). Es veu que ells no han llegit de quina manera es van originar els "accidents" nuclears d' aquest segle. Alguns d' ells a partir d' aspectes tan bàsics com la refrigeració del reactor. Amb menys de 6 graus ja estaria la situació fora de control.


Ascó i Vandellòs suportarien un terratrèmol de grau 6


 La Central Nuclear d'Ascó ha acollit aquest matí la Reunió Anual amb els mitjans de comunicació. Foto: Eli Sarraseca.

Segons els tècnics aguantarien un terratrèmol de 0,3G, la unitat d'acceleració de gravetat; equival a un sisme de magnitud 6 a 10km de la central o un de magnitud 8, a 120km.