dijous, 24 d’octubre del 2013

MOBILITZACIÓ CONTRA LA LLEI WERT.


Donem un suport total a la vaga de la Comunitat educativa contra la LOMCE, hi ha moltes raons que ens fan expressar-ho així.
Hi ha dues coses que s' haurien de tenir en compte, abans de començar a fer una "nova" llei (i ja en portem massa de lleis i reformes inútils): respecte amb els que treballen en aquesta feina i les Comunitats afectades i no menystenir la dignitat de cadascú.
El PP pot aprovar el que vulgui legalment, gràcies a la majoria absoluta que li donen uns ciutadans espanyols que els voten. Bé, però malgrat la majoria absoluta no es pot legislar sense tenir en compte els que treballen en aquest camp ni els territoris on s' hauria d' aplicar aquesta llei. I això ho fan constantment. Això del respecte i la dignitat ho desconeixen...i així van.
Des d' aquest bloc de referències històriques, també recordem que la llei dóna la possibilitat que el Govern espanyol fixi el 100% de continguts en Geografia i Història a l' ESO (també a Catalunya, pels despistats). I això es carrega molts aspectes bàsics de la nostra societat.
Ells (els governs espanyols) van fixar durant segles el 100% de continguts i ja veiem els resultats: la gran majoria de catalans i catalanes desconeixen totalment la seva pròpia història. 




La comunitat educativa de tot el país es mobilitza contra la llei Wert

Sindicats de mestres i d'alumnes convoquen protestes contra la llei Wert · També s'hi afegeixen les federacions de pares
Tota la comunitat educativa, de zero anys fins a universitaris, d'estudiants a docents i pares, és cridada avui a participar en una jornada de vaga contra la reforma educativa impulsada pel ministre José Ignacio Wert. Convocada per la plataforma estatal de l'escola pública, la vaga també té el suport dels sindicats del país, que a més d'exigir la retirada de la llei protesten contra les retallades i les legislacions autonòmiques en matèria d'educació. 
El rebuig de la comunitat educativa a la llei Wert és total. Els sindicats alerten que fa perillar el sistema d'immersió lingüística i l'accés universal a l'educació.