dimarts, 5 de febrer del 2013

A RAFAEL LUNA (PP) LA BANDERA (ESPANYOLA) NO LI DEIXA VEURE EL PAISATGE.

Hi ha dies que ens cansem de llegir declaracions surrealistes de diferents "personatges" polítics i/o mediàtics.
En aquest cas no ens podem estar de contestar al polític del PP Sr. Luna:

Entenem que s´embolcalli diàriament en la bandera espanyola que li tapa fins i tot els ulls i no li deixa veure res més, però no podem passar que s´excusi en "l´independentisme" ni en el que ell diu "menyspreu dels catalans cap a la resta d´Espanya", per explicar el descens de turistes ESPANYOLS a les Terres de l´Ebre i Costa Daurada.
Sr. Luna: més val que expliqui als seus amics del partit PP que les Terres de l´Ebre i la Costa Daurada necessiten una línia fèrria NORMAL. Necessiten acabar amb la via única que segueix IMMUTABLE a la zona de Vandellòs.
Sr. Luna no s´excusin (tots els del PP) dient que això és una zona difícil de relació entre Catalunya i València. No, estem parlant d´una zona interna de Catalunya (Cambrils- Ulldecona)on la RENFE no fa cap inversió i continuem amb via única com al S. XIX dintre d´una Europa del S. XXI.    
Expliqui Sr. Luna perquè l´autovia de Torredembarra cap a les Terres de l´Ebre s´acaba abans d´arribar a l´Ametlla de Mar i expliqui perquè l´enllaç de l´autopista amb l´autovia a Torredembarra per anar cap a les Teres de l´Ebre és un nyap.
Expliqui Sr. Luna perquè una part de Costa Daurada i les Terres de l´Ebre estan totalment deixades de la mà de déu (en llenguatge col.loquial) en transports i infraestructures (i no ens posem en el "corredor mediterrani" que encara la nostra crítica seria pitjor.
I expliqui perquè ha baixat el turisme espanyol (aquest que vostès en diuen "intern") en relació a la situació econòmica i com pensen vostès que governen (que a vegades no ho sembla) millorar la situació.
Vostè no s´ha passejat fa molt temps per les Terres de l´Ebre (a excepció d´actes de campanya), en cas contrari no diria el que diu.
 Treguis la bandera dels ulls Sr. Luna ¡¡¡  



El PP creu que el separatisme espanta el turisme

El diputat Rafael Luna denuncia un "descens de turistes de la resta d'Espanya cap a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre" i en culpa CiU i ERC

Rafael Luna defensant la seva espanyolitat. Foto: PPC

El diputat al Parlament per Tarragona Rafael Luna (PPC) ha denunciat aquest dilluns, a través de l'Oficina Parlamentària, que "la política separatista que duu a terme el Govern de CiU i ERC esta contribuint al descens de turistes de la resta d'Espanya cap a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre". Luna ha assegurat que, fins ara, aquests indrets "han estat pioners en turisme procedent de la resta d'Espanya, que sempre ha estat potent".

Segons el diputat, la crisi econòmica comporta una reducció dels dies d'estada "però no provoca una fugida dels turistes", per la qual cosa considera que són "les polítiques de menyspreu cap a la resta d'Espanya de CiU i ERC les que estan portant aquesta fugida". El diputat popular ha recordat també que, a Catalunya, "el turisme té a dia d'avui un impost que no tenen altres comunitats autònomes, i que contribueix a la fugida d'aquests turistes cap a d'altres indrets".

Finalment, Luna ha explicat que "aquestes polítiques de CiU i ERC comporten aquest descens turístic i, a més, divideixen i fragmenten la societat catalana i el seu teixit empresarial".