dijous, 17 de setembre del 2015

PP: MENTIDES HISTÒRIQUES.

Ahir vam sentir dos disbarats històrics, un d' ells modificant lleugerament més tard.
És evident que en aquesta campanya electoral es poden dir disbarats històrics i no passa absolutament res.
El sr. Margallo va dir que Espanya era la nació més antiga del planeta. Disbarat històric més gran només li haviem sentit a la sra. Esperanza Aguirre (també del seu mateix partit).
No hem entès mai quina necessitat tenen de dir mentides i d' interpretar la història manipulada segons els seus desitjos, suposem que és la força de la inèrcia. Ho han fet des de fa molts segles.
Per a ser la nació més antiga del planeta hauria d' haver existit abans de la colonització grega a Empúries i Roses, abans de l' arribada dels celtes a Galicia, per exemple. És a dir que hauria de tenir uns 2.500 anys.

Cal recordar, i cal perquè les mentides continuades es poden convertir en veritats, que Espanya és una creació nova a partir d' una unitat de corones diferents (Castella-Lleó i Aragó- Catalunya) però d' això fa només 500 anys. I si som rigurosos tampoc van crear cap nació, sinó que van crear un imperi que va incloure diferents nacions. L' imperi es va acabar fa molts anys (1898) i la nació no la van saber crear mai.

Poc després el sr. Rajoy va rectificar històricament al sr. Margallo i va dir que era de les nacions més antigues d' Europa (ja no era de tot el planeta).
Potser haurien d' anar a classes d' història.