dimecres, 16 de juliol del 2014

FREIXENET NO CONTEMPLA UNA CATALUNYA INDEPENDENT.

És bo que els dirigents de les "grans empreses catalanes" es vagin treient la careta en un tema tan actual com el referèndum del 9-N.
Ja suposem l' opinió d' alguns però, si més no, no continuarem amb la puta i la ramoneta.

Freixenet no contempla una Catalunya independent

Bonet: "Sóc més català que ningú, però dins d'Espanya i d'Europa"

Creu que l'independentisme és "radical" (publicat a Nació Digital i altres mitjans).


El president de Freixenet, Josep Lluís Bonet, ha assegurat aquest dimecres que no contempla una Catalunya independent, i ha confiat en què el president de la Generalitat, Artur Mas, es reuneixi properament amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i arribin a acords.

Bonet -que durant l'anterior campanya electoral va convidar María Dolores de Cospedal i Alícia Sánchez-Camacho a visitar les seves caves- ha assegurat a TV3: "No contemplo la hipòtesi [d'una Catalunya independent]. Crec que formem part d'un conjunt, que és Espanya, i això no significa menysprear Catalunya. Sóc més català que ningú, però dins d'Espanya i d'Europa."

Des del seu punt de vista, són innegables problemes com el finançament, que creu que s'ha de replantejar, i l'encaix polític de Catalunya a Espanya: "Per això s'ha de parlar, i parlant s'entén la gent. Plantejaments més enllà d'això són actituds de determinats grups radicals d'una part i de l'altra, que el que fan és sortir de la centralitat.
"