dimarts, 11 d’octubre del 2011

RETALLADES TAMBÉ EN L´ATENCIÓ ALS ALUMNES DISCAPACITATS.

Les "retallades" al final les patim tots, però s´hauria de ser més flexible amb un col.lectiu com el dels alumnes discapacitats. Un sector molt sensible en el qual hem posat moltes esperances totes les persones amb un mínim de criteri educatiu.
No podem pensar en una societat on hi ha alumnes en escoles "especials". Estem per l´Escola Inclusiva on tots i totes puguin gaudir d´una escola ordinària.
I en aquest sector tant desprotegit i sensible no es poden establir retallades com si parlesim de Governació, Interior, o qualsevol Conselleria de la Generalitat i menys quan les "injeccions" als sectors bancaris han servit només per col.locar els diners "injectats" en deute públic i no per concedir més crèdit.

No ens podem carregar un sector tant desprotegit com aquest d´aquesta manera. Us pengem una queixa d´un sindicat al Síndic de Greuges, que ens ha arribat avui.



Barcelona (ACN).- La Federació d'Ensenyament de CCOO presentarà una queixa davant del Síndic de Greuges per les "retallades" en l'atenció a l'alumnat amb discapacitat. El sindicat ha informat que el curs passat es va reduir el personal de suport a la docència d'aquest col•lectiu, situació que aquest curs s'ha "agreujat". Això fa que, segons CCOO, no es garanteixi el dret a rebre l'atenció necessària per al desenvolupament correcte de les seves aptituds, el de no ser discriminat a l'escola i a accedir en condicions d'igualtat, el d'assegurar el suport necessari per assolir els mateixos objectius que els seus companys i el dret a no ser escolaritzat en un centre d'educació especial, "si no és com a últim recurs".