dilluns, 15 de novembre del 2010

CIBER-ACCIÓ PEL SÀHARA


URGENT: CIBER-ACCIÓ PEL SÀHARA A:
http://www.sahararights.net/

Com ja sabeu, la població sahrauí està sent perseguida per quadrilles de colons armats i agitats pel govern marroquí i l'exèrcit d'ocupació.

Des de la Coordinadora estatal de Asociaciones Solidarias con el Sáhara i des d'ACAPS, us proposem una acció de pressió al Parlament Europeu perquè es faci càrrec de la responsabilitat que li correspon i es posicioni, intentant d'aquesta manera que s'aturi la violació dels drets humans al Sàhara Occidental.

L'acció consisteix en l'enviament d'una carta als/les europarlamentàris mitjançant la difusió d'un formulari molt senzill, que es pot integrar fàcilment en qualsevol web o bloc, i que permet l'enviament d'un correu per persona. Podeu seleccionar la vostra llengua materna:

http://www.sahararights.net

Per participar en l'acció cal fer 2 coses:
1.) Enviar un correu personal demanant als / les representants del teu país a l'Europarlament per que actuïn.
2.) Difondre el formulari a la premsa i en altres blogs i pàgines web. Com més es ho feu, més gent podrà veure'l i participar.

L'objectiu de l'acció és que cada persona enviï un correu personal, no "copiant i enganxant" textos, sinó amb les seves pròpies paraules (molt més efectiu de rebre el mateix text 100 vegades). Si multipliquem això pel nombre de europarlamentaris / es de cada país seran centenars de milers els correus que rebin. Entenem que davant d'aquesta pressió popular i mediàtica, l'Europarlament haurà d'actuar i contribuir a aturar la repressió.

Ajuda'ns a aturar aquesta barbàrie. Omple el formulari, posa-ho a la teva web, en el teu blog i difon-ho!